PG Cases Flightcases for orchestras, classical instruments, opera companies, ballet groups

PG Cases is gespecialiseerd in het maken van flightcases sinds deze in omloop zijn. Onze flightcases worden gebruikt door vele bedrijven over de hele wereld.

We hebben een aantal standaard model flightcases beschikbaar, die profiteren van de constante ontwikkeling en vernieuwing. Naast de standaard flightcases kunnen afwijkende flightcases ontworpen en vervaardigd worden door PG Cases. Om enkele toepassingen te noemen:

Veilige huisvesting en het vervoer van muziekinstrumenten, apparatuur etc.
Gemakkelijke opslag en transport van kleding, enz.
Eenvoudig opbergen van kleinere items zoals kabels, filters etc.
Veilig en gemakkelijk opbergen van rekwisieten etc.

Zoals u zich kunt voorstellen, zijn er veel meer toepassingen te vermelden. Dit zijn slechts voorbeelden wat PG Cases voor u kan doen.

Alle flightcases zijn ontworpen om gemakkelijk toegang te hebben en gemak in vervoer, met stevige sloten en handgrepen die ergonomische zijn geplaatst. Elk item wordt geplaatst in een behuizing eventueel voorzien van schuim zodat de items niet beschadigen tijdens transport.

Neem eens een kijkje op onze reference list om te zien waar onze flightcases zoal gebruikt worden. Mocht u meer informatie over onze flightcases willen, neem dan contact met ons op of gebruik het contactformulier op onze site.